Дел од Аеродром утре без вода

237

Дел од корисниците лоцирани на улицата „Новопроектирана“ 2 во Реонски центар Аеродром утре од 9 часот ќе имаат прекин во водоснабдувањето.

Како што соопшти Дежурно-информативниот центар на ЈП „Водовод и канализација“, прекинот е поради изведување водоводен приклучок на оваа улица.

Корисниците ќе бидат без вода се до завршување на интервенцијата.