Две улици во Ченто утре без вода

881

Утре од девет часот без вода ќе бидат две улици во населбата Ченто.

Од ЈП Водовод добиено е известување дека поради поврзување на стара водоводна мрежа Ф-110мм на нова водоводна мрежа Ф-150мм на ул. „Антон Велков“ и ул. „Никола Карев“ во Ченто без водоснабдување од 9 часот ќе останат корисниците на истите улици, соопшти РЦУК-Скопје.