БК мебел со нова летна акција и попуст до 33 отсто

301

Компанијата БК мебел, позната по висококвалитетен мебел и најголеми акции и промоции на мебел, овој месец од 17.07.2019 (среда) до 10.08.2019 (сабота) стартува со нова летна акција на ексклузивниот мебел во сите продажни салони.

Големата летна акција вклучува ниски продажни цени, 33% попуст на целиот тапациран мебел и 30% попуст на сите душеци и наддушеци, како и најповолни цени на трпезариски маси и тв комоди.

БК мебел и понатаму останува партнер на секој дом со доверба, сигурност и квалитет достапен за сите купувачи во нашиот регион.

Продажните салони на БК Мебел во Скопје можете да го најдете на следниве локации: Салон 1 – Пинтија ул. Борис Трајковски бр.210, Салон 2- Мида ул. Орце Николов бр. 188, лок.3 Карпош, Салон 3 – Лепенец ул. Лепенец бр. 15 – Ѓорче Петров, Салон 4- Биг Бокс ул. Киро Глигоров бр.13 Гази Баба.

БК Мебел e компанијa која нуди широк асортиман на производи од комлетно македонско производство, репро материјали за тапациран мебел, односно сите видови мебел штоф, еко кожи, спални соби, дневни соби, кујни, трпезариски маси и столици, гарнитури, регали и слично. За плочестиот мебел секако имаме поддршка од српскиот реномиран бренд Јела Јагодина.

БК Мебел ќе им овозможи на своите купувачи убедливо најповолни цени и врвен квалитет, како и гаранција за секој купен производ.