Бесплатно паркирање на ПОЦ за велигденските празници

104

По повод претстојните велигденски празници од утре, петок, до 29 април, понеделник, паркинзите со кои стопанисува ЈП „Паркинзи“ на Општина Центар ќе бидат бесплатни за сите граѓани.

Редовната наплата за паркирање на паркиралиштата и издавање договори во Дирекцијата на ЈП ПОЦ ќе продолжи на 30.04.2019 година, вторник, со вообичаено работно време.