Без електрична енергија утре од 9.30 до 11 часот ќе останат  стопанските објекти на „Кадис“ во трговскиот центар „Олимпико“, во општина Карпош.

Како што информира Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, прекинот е поради интервенции во дистрибутивната електро мрежа.