Без струја утре од 9 до 10 часот ќе останат корисниците од дел од улиците „Јан Хус“ и Лесновска, а од 12.30 до 15 часот улицата „Мирче Ацев“ бр.5/3.

Како што соопштија од Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје прекинот со електрична енергија е поради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа.