Без струја делови од Центар, Карпош, Петровец, Сарај и Студеничани

140

Делови од Центар, Карпош, Петровец, Сарај и Студеничани утре во одреден период од денот ќе бидат без струја порди технички зафати во дистрибутивната мрежа.

Како што соопшти РЦУК, струја од осум до 11:30 часот нема да имаат објектите од комплексот судови и Историскиот архив, 8:30 до 12:30 корисниците од дел од улицата „Атинска“, од 8:30 до 12:00 корисниците од село Чифлик, од 8:30 до 14:30 корисниците од улицата „Македонија“, од 9:00 до 13:00 корисниците од дел од село Грчец, од 09:00 до 13:00 корисниците од дел од улицата „Ванчо Мицков“ и од 10:00 до 11:00 часот корисниците од дел од селото Морани.