Без струја делови на Кисела Вода и Аеродром

183

Од „ЕВН Македонија“ информираат дека без електрична енергија ќе останат делови на општините Кисела Вода и Аеродром.

Па, така, во периодот од 8 до 10.30 часот струја ќе немаат корисниците од булеварот Борис Трајковски – подулица бр. 5 во општина Кисела Вода, а во периодот од 11 до 13.30 часот дел од корисниците од улицата Лисец во село Горно Лисиче во општина Аеродром.