Без вода утре неколку улици во Центар

115

Без вода утре од 9 часот ќе останат корисниците од улицата „Мирче Маца“ и околните улички во Општина Центар.

Како што соопштија од Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, прекинот е поради дефект на приклучна цевка на улицата „Кеј 13ти-Ноември“ бб, кај старата автобуска станица кај Дрво Декор и ќе трае се до санирање на дефектот.