Без вода утре и задутре дел од општина Карпош

1014

Како што информира РЦУК-Скопје, прекинот е поради чистење и хлорирање на резервоарот Жданец.

Од 9 часот утре и задутре можен е мал прекин на водоснабдувањето во населбите Жданец, Трнодол, Козле (висока зона) и Нерези.

Како што информира РЦУК-Скопје, прекинот е поради чистење и хлорирање на резервоарот Жданец.

Корисниците ќе бидат без вода се до завршување на работите.