Без вода утре од 9 часот до завршување на работите ќе бидат корисниците на улицата „Христо Смирненски“ 58 во Општина Центар.

Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи-Скопје, прекинот е поради изведба на водоводен приклучок од ф-100 мм на улицата „Христо Смирненски“.