Поради поставување водоводен приклучок ф – 80мм на ул. „Јордан Хаџиконстантинов Џинот“ бр.12 утре без водоснабдување ќе останат корисниците од оваа улица и улиците „Ристо Шишков“, „Кукушка“, „Крсто Баиќ“, „8-ми Март“ и дел од ул. „Наум Наумовски Борче“ во општина Центар.

Прекинот во водоснабдувањето ќе трае од 9 часот до завршување на работите.