Без вода утре делови од општина Центар

112

Поради водоводен приклучок ф-100 мм., на ул. „Јордан Мијалков“ бб, утре без вода ќе бидат дел од улиците 50-та „Дивизија“, „Јордан Мијалков“, „Панче Караѓозов“, Министерство за здравство и неколку други објекти во општина центар.

Како што соопштија од РЦУК, прекинот во водоснабдувањето ќе биде од 9:30 часот до завршување на работите.