Без вода корисниците од Студеничани

39

Поради уличен дефект Ф-100мм на ул.2 бр.267 во село Студеничани, денеска ќе биде прекинато водоснабдувањето за корисниците од селото.

Како што соопштија од ЈП Водовод и канлаизација, водоснабдувањето ќе биде прекинато од 9 часот до завршување на работите.