Без вода денеска дел од улицата „Козле“

1280

Поради уличен дефект  ф100мм на улицата „Козле“, влез за Трнодол, денеска ќе биде во прекин водоснабдување за  корисниците на дел од таа улица.

Како што соопштија од РЦУК Скопје по информација од ЈП Водовод и канализација, прекинот ќе трае од 11:00 часот до отстранување на дефектот.