Без вода дел од строгиот центар

826

Поради промена на вентил од „ф-2“ на ул. „Никола Вапцаров“ бб кај Тренд во населба Центар, утре од 9 часот прекин во водоснабдувањето ќе имаат корисниците на дел од оваа улица.

Како што информираат од ЈП „Водовод и Канализација“ корисниците без вода ќе бидат до санирање на дефектот.