Без вода дел од Маџир Маало

589

Поради уличен дефект на цевка Ф 200 милиметри на улицата Ѓуро Ѓоновиќ во населба Маџир Маало, утре без вода од 9:00 часот ќе останат корсниците од населбата Маџир Маало, општина Центар.

Прекинот во водоснабдувањето, како што информираат од РЦУК Скопје, ќе биде до завршување на дефектот