Без вода делови на Центар

162

Од ЈП „Водовод и Канализација“ на Град Скопје најавија дека заради изведување водоводен приклучок со пречник 80 мм на ул. „Ристо Шишков“ бб, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од улиците „Ј.Х.Џинот“, „Благоја Страчков“, 8 март, „Ристо Шишков“ и објектите во близина на Градски стадион.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 9 часот па до завршувањето на работата (Општина Центар)