Без вода делови на Центар

57

Од Јавното претпријатие „Водовод и канализација“ информираат дека поради приклучок на нова мрежа од ф-100 мм на улицата Мирослав Крлежа бб (пред кафеаната „Наџак“), прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците во општина Центар на потегот од улицата Орце Николов до улицата Костурски херои („29 Ноември“) од 8.30 часот сè до санирање на дефектот.