Автобусот со број 50 од утре повторно ќе застанува во ГТЦ

1066

Автобуската линија со број 50 од утре повторно ќе застанува на постојката лоцирана во сутеренот на Градскиот трговски центар. 

– Привремениот прекин на функционирање на постојката беше поради изведување градежни работи, односно реконструкција на улицата – соопшти ЈСП Скопје. 

ЈП „Улици и патишта“ изминатиот период изврши комплетна обнова на улицата, со поставување специјален асфалт кој гарантира одлична состојба на улицата во наредните 10 години.