Фото: Силно невреме го зафати Прилеп

774

Прилеп го зафати силно невреме, паѓаше силен дожд при што се поплавени многу улици и се предизвикани многубројни штети.

Поплавени се пет куќи и се предизвикани штети. Во населбата Варош во една куќа паднал гром.

Екипите на комуналните претпријатија се на терен во населбата Тризла 2.

Ка.М