Патот Пршовце – Јегуновце утре и задутре затворен за сообраќај

279

Делницата Пршовце – Јегуновце утре и задутре ќе биде затворена за сообраќај поради асфалтирање, соопшти АМСМ.

Асфалтирањето ќе го спроведе фирмата Ескаватори МК ДООЕЛ Скопје.