Одрони на патот Делчево – Македонска Каменица

96

Поради одрони, сообраќајот на регионалниот пат Делчево – Македонска Каменица се одвива по една сообраќајна лента. Се преземаат мерки за расчистување на коловозот, информира АМСМ.