Сообраќајот кај Плетвар, кој беше во прекин поради сообраќајна несреќа, е нормализиран.

– Од 20 часот сообраќајот на патниот правец Прилеп – Градско кај Плетвар, кој беше во прекин во двата правца поради сообраќајна незгода, е нормализиран – соопшти АМСМ.

Сообраќајот беше во прекин од 18:30 часот.