Непријатна слика ги дочекува посетителите на Попова Шапка

270

На патот што претставува влез на Попова Шапка непријатна слика ги дочекува посетителите. Огромни купишта смет и стадо крави кои ги јадат остатоците од храна и ги расфрлаат отпадоците.

A.С.