Галерија: Специјалитетите од претседателскиот ручек на Иванов и Радев

1680
Предјадење на ручекот

Менито кое се служеше на заедничкиот ручек на македонскиот претседател Ѓорге Иванов и неговиот бугарски колега Румен Радев, вчера во Дојран, е прикажано преку фотографиите сликани од готвачот Александар Силјановски. С.Џ.

Салата
Главно јадење
Главно јадење
Десерт