Во прекин сообраќајот на патот Виница – село Бигла

227

Од 10 часот претпладнево п оради изведување градежни работи, во прекин е сообраќајот на регионалниот пат Виница – село Бигла, Делчево, меѓу селата Драгобраште и Трестија.

Како што информираат од Автомотосојузот на Македонија, сообраќајот ќе се одвива по алтернативни улици.