Со огномет и истрели се славеа изборните резултати

508
Фото: Маја Јаневска-Илиева

Истрели можеа да се слушнат низ Скопје вечерва како дел од прославата на изборните резултати низ градот, додека во Тетово група од десетина момчиња палеа факели додека траеше и неколкуминутен огномет. Повеќемина млади луѓе славеа возејќи се низ улиците во Скопје.