Димитров бара извинување за поврзаноста со „Рекет“, во спротивно ќе поднесе тужба

454
Фото: Игор Бансколиев

Министерот за надворешни работи Никола Димитров негира негова вмешаност во случајот „Рекет“, и побара од порталот кој објави дека е вмешан да ја повлече како што вели „ноторната лага“, бидејќи во спротивно ќе поднесе тужба.

Барам веднаш "Република" да ја повлече ноторната лага дека сум вмешан во случајот "Рекет" и да ми се извини за…

Posted by Nikola Dimitrov on Сабота, 24 август 2019