„Да ја одбраниме последната црвена линија“, порачано на протестот пред Владата

405
Фото: Игор Бансколиев

Учесниците на протестот за „спас на македонската иднина и идината на македонскиот народ“ организиран од страна на ВМРО-ДПМНЕ се собраа пред Владата.

ВМРО-ДПМНЕ бара од Зоран Заев јавно да каже за што тајно се преговараше овој викенд во Софија.

На протестот се забележуваат транспаренти со натписот „да ја одбраниме последната црвена линија“.