Груби ја презакажа седницата за законот за jавното обвинителство

102

Претседателот на Комисијата за европски прашања на Собранието, Артан Груби ја презакажа седницата на Комисијата за европски прашања која наместо во 10 часот ќе се одржи во 13 часот.

На дневен ред се Законот за јавното обвинителство и Законот за изменување и дополнување на Советот на јавни обвинители.