Во Новаци рекордна излезеност

72

Во општината Новаци, која е една од најмалку населените општини во државата има рекордна излезеност на гласањето.

До 19 часот од вкупно запишаните 2.934 гласачи на 23 изборни места на гласање излегоа 1954 гласачи или 66.60 отсто. М.М.