Во исчекување на резултатите падна веб-страницата на ДИК

731

Веб-страницата на Државната изборна комисија не функционира повеќе од еден час.

Од ДИК велат дека станува збор за технички проблем и работат на негово надминување.

На веб-стрaницата се очекува да бидат објавени првичните резултати од парламентарните избори.