фото: Пиксалс

Во тешка сообраќајна несреќа на скопската обиколница на клучката Радишани спрема Петровец едно лице го загуби својот живот, а повеќе лица се повредени.

Во несреќата учествувале две патнички возила, а едно лице е починато, додека повеќе лица се повредени.

На пат кон местото се упатени повеќе амбулатни возила, а полицијата веќе го обезбедува местото.