Фото: МИА

Пожарникари во моментов се борат со пожар во поранешниот Тутунски комбинат во Тетово. Според фотографиите објавени во локалните медиуми, во тој дел од градот има големи црни облаци.

На терен се неколку противпожарни возила со пожарникари кои се обидуваат да го изгаснат пожарот.