Тепачка и пукање по расправија на Матка

961

Расправија помеѓу две групи попладнево на Матка предизвикала тепачка која завршила со истрел од огнено оружје, пренесуваат повеќе медиуми.

Расправијата, наводно, настанала во врска со движењето на чамците за туристи во правец кон пештерата.

Според последните информации нема пријавени повредени.