Сообраќајка на автопатот Скопје-Велес, сообраќајот во прекин

669

Во прекин е сообраќајот на автопат Скопје-Велес од 13.15 часот денеска поради случена сообраќајна незгода на два километри после наплатна станица Петровец.

Од АМСМ информираат дека сообраќајот се пренасочува по стариот пат.