фото илустрација

Четиринаесетгодишно девојче било силувано од 22 годишник, а случајот во полицијата во Кочани го пријавил таткото на девојчето.

Во Медицински центар Кочани бил извршен гинеколошки преглед на 14-годишното девојче, при што било утврдено дека над неа има извршено полов напад.

Се преземаат мерки за расчистување на случајот.