Пронајдено женско тело во Вардар

1610

Безживотно тело на жена на возраст од 60-70 години утрово било извадено од водите на реката Вардар во близина на пешачкиот мост кај Железничката станица.

Жената не била пријавена за исчезната, а кај себе немала документи за идентификација, така што ќе се работи на утврдување на нејзиниот идентитет.