Прилепчанец ја повредил невенчаната сопруга

208

Прилепчанка вчера била нападната од невенчаниот сопруг при што ѝ биле нанесени тешки телесни повреди.
Како што информираат од СВР Битола, во ПС Прилеп, С.Ј. пријавила дека на 16.01.2020 била физички била нападната од А.С, кој ѝ бил невенчан сопруг. Осомничениот ѝ нанесол тешки телесни повреди што биле констатирани во општа болница Прилеп.
Полицијата презема мерки за рачистување на настанот и причината за нападот.
Ка.М.