Денеска во 15.30 часот, полициски службеници од СВР Kуманово го приведоа Љ.С. (45) од Куманово, кој се барал со потерница од Основен суд Куманово за издржување казна затвор во траење од една година и шест месеца за извршено кривично дело по чл.236 од КЗ. Тој e спроведено во КПД Идризово, информира полицијата.