Опожарени контејнери во близина на пазарот Буњаковец

134

Вчера во близина на пазарот Буњаковец на булицата „Партизански одреди“ настанал пожар.

Како што информираат од полицијата, опожарени биле контејнери, сопственост на ЈП Комунална хигиена Скопје.

Пожарот е изгаснат од страна на противпожараната единица од Скопје.