Судијка од Основниот суд Кочани вчера пријавила обид за напад при извршување службени дејствија.

Според информациите, А.С. агресивно се однесувал и се обидел физички да ја нападне судијката, но бил спречен од полицаец.

Се преземаат мерки за расчистување на случајот.