Синоќа во Гинекологија „Мајка Тереза“ – Чаир во бессознание била донесена 24-годишна девојка од скопското село Студеничани.

Според пријавеното, бил направен обид за реанимација, но во 23 часот била констатирана смрт.

По консултација со Јавен Обвинител, телото било предадено во Институтот за судска медицина на обдукција.