Каде била торбата со парите?

1958

На јутуб каналот „У6е Биг“ се појавија аудио-записи, наводно, поврзани со случајот „Рекет“. На нив се слуша глас кој кажува дека во торбата со парите имало џи-пи-ес, а била шетана и надвор од Македонија.