Изгоре приватен автобус кај Железничка станица

147

Приватен автобус за јавен превоз се запали утринава на автобуската постојка под Железничката станица во Скопје. Автобусот се запалил додека бил паркиран на стојалиштето и во него немало патници.

На терен интеренираа десеттина пожаникари со две возила, кои го изгаснаа пожарот