Запален автомобил во Скопје

350
Фото: илустрација

Еден автомобил рано утринава бил запален на улицата „Кумровец“ бр. 14 во Скопје.

Како што соопшти Територијална противпожарна единица на Град Скопје, пожарот бил локализиран во периодот од 5.06 до 5.50 часот. Интервенирале тројца пожарникари со едно возило. Причинета е матерјална штета од 600 илјади денари.