Едно лице е повредено во оружена престрелка што се случи денеска во скопската населба Маџари, објавува МИА.

Според првичните информации, повредено лице не е во животна опасност. Другото лице кое учествувало во престрелката е приведено.

До престрелката дошло поради нивно меѓусебно недоразбирање.