Поранешниот премиер Никола Груевски го изрази неговиот став за именувањето на судии, а пишуваше и за средби кои премиерот Зоран Заев, наводно, ги имал со поранешната шефица на Специјалното јавно обвинителство Катица Јанева, во статус објавен на социјалната мрежа Фејсбук.

На пазарот во Струмица има многу појасен критериум за се. ЕДНО ЗБОРЕА, ОБРАТНО ПРАВАТ: ГРАДАТ ПЕРЦЕПЦИЈА ЗА…

Posted by Nikola Gruevski on Понеделник, 07 октомври 2019