Го пријавила поранешното момче за злоупотреба на лични податоци

119

Дваесет и двегодишна девојка од Тетово пријавила во полиција дека преку социјална мрежа ѝ се злоупотребени личните податоци од страна на С.И. од с. Долно Палчиште, со кого претходно била во љубовна врска.

Се преземаат мерки за расчистување на случајот.